• Copertine Retractabile

  Copertine retractabile, copertine cu sau fara caseta, copertine retractabile actionate manual, copertine electrice ...

  Detalii
 • Jaluzele Exterioare

  Jaluzele exterioare ce opresc supra-incalzirea locuintei. Jaluzele exterioare ce creeaza conditii optime de...


  Detalii
 • Rulouri Exterioare

  Rulouri exterioare ce cofera confort termic si optic, rulouri exterioare impotriva poluarii fonice...


  Detalii
 • Plase Plisse

  Plase plisse, un produs inovator ce imbina utilitatea cu design-ul atractiv, se integreaza perfect...


  Detalii
 • Rolete Exterioare

  Sisteme de umbrire exterioara ce economisesc energia electrica si pastreaza o temperatura constanta...

  Detalii
 • Pergole

  Pergole, ideale pentru umbrirea exterioara a teraselor mari, gradinilo, foisoarelo sau verandelor...


  Detalii
 • Sistem Veranda

  Ideal pentru umbrirea suprafetelor orizontale sau inclinate din geam, acoperisurilor din sticla, sere...

  Detalii
 • Inchideri Terase

  Inchideri terase, absolut necesare pentru protejarea teraselor, foisoarelor, balcoanelor pe timp de iarna...

  Detalii
 • Grilaje Metalice

  Grilaje metalice pentru siguranta bunurilor interioare. Grilaje metalice: protectie impotriva actelor de vandalism...

  Detalii
 • Usi Garaj

  Usi garaj sectionale sau usi garaj rulou pe comanda, confectionate la cererea beneficiarului...


  Detalii
 • Sisteme interioare

  Rolete Textile, Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale, Jaluzele Romane,Jaluzele Lemn, Roman Shades....


  Detalii

sageataSisteme inchideri - Usi garaj rulou

preturi usi garaj rulou

copertine

USI GARAJ RULOU

 

Sistemele de usi de garaj rulou au latimea lamelei de 77 mm sau 55 mm.

Constructie standard Usi garaj rulou cu Lamela 55:

- CASETA usi garaj rulou: capace laterale si caseta din aluminiu, ax metalic cu diametru 60 mm
- SINA DE GHIDARE usi garaj rulou: aluminiu, dimensiuni 75x27
- LAMELA LA 55 usi garaj rulou: aluminiu, umpluta cu spuma poliuretanica, inaltime 55 mm
- LAMELA FINALA usi garaj rulou

Constructie standard Usi garaj rulou cu Lamela 77:

- CASETA usi garaj rulou: capace laterale si caseta din aluminiu, ax metalic cu diametru 70 mm
- SINA DE GHIDARE usi garaj rulou: aluminiu, dimensiuni 95x35
- LAMELA LA 55 usi garaj rulou: aluminiu, umpluta cu spuma poliuretanica, inaltime 77 mm
- LAMELA FINALA usi garaj rulou

Lamelele sistemelor de usi garaj rulou sunt confectionate din tabla de aluminiu umplute cu spuma poliuretanica.

Profilele de ghidare sunt confectionate din profil de aluminiu extrudat.

Cu aspectul sau simplu si estetic, usa de garaj rulou se potriveste la orice tip de garaj.

Se monteaza din interiorul garajului si a fost proiectata si construita in asa fel incat sa nu ocupe nici cea mai mica suprafata in interiorul garajului.

Se livreaza cu boxa rulou, confectionata din tabla de aluminiu laminata sau fara boxa rulou.

OPTIONAL:

- Posibilitatea introducerii lamelelor extrudate cu sticla ornamentala pentru usi garaj rulou
- Incuietoare cu doua pozitii montata pe sub tencuiala pentru usi garaj rulou
- Zavor cu infrarosii pentru usi garaj rulou
- Telecomanda cu cod pentru usi garaj rulou
- Incuietoare in lamela finala pentru usi garaj rulou
- Maner fix pentru usi garaj rulou

MASURATORI

Latimea portii = A + 2 x latimea sinei de ghidare

Inaltimea portii = B + inaltimea casetei

Observatie: La masurarea usii de garaj de tip rulou se foloseste intotdeauna masuratoarea cea mai mare!

showroom

 

showrrom usi garaj rulou

 video

 porto

 

PARTENERIIntrebari frecvente USI GARAJ TIP RULOU

 1. 1. Care sunt pasii pentru montajul unei usi garaj rulou? Determinarea dimensiunilor exacte a golului intrarii in garaj este primul pas pe care trebuie sa-l faceti. Accesand site-ul Expert Design Group la sectiunea Sisteme Inchideri / Usi garaj rulou puteti vizualiza o schema care indica distantele care trebuiesc masurate. Pentru o siguranta si mai buna puteti apela direct la tehnicienii nostri care se pot deplasa pentru preluarea masuratorilor exacte si primirea unei comenzi ferme.
 1. 2. Cat trebuie sa platesc pentru preluarea masuratorilor? Acest serviciu este gratuit fiind executat in pricipal pentru protejarea dumneavoatra in cazul in care nu sunteti familiarizat cu detaliile tehnice. Expert Design Group intelege si respecta aceste situatii si considera ca este mai util sa primiti un produs de tip usi garaj rulou perfect dimensionat, decat sa existe probleme in acest sens.
 1. 3. In cat timp se poate executa montajul pentru usi garaj rolou? Principiul dupa care Expert Design Group lucreaza este „Prima comanda, prima punere in productie”, cu alte cuvinte producerea bunurilor comandate se executa in ordinea primirii comenzilor. Exista un interval mediu de 14 zile pe care firma noastra il inainteaza, insa acest timp poate fi redus in perioadele din extrasezon in care puteti beneficia de un timp pentru montaj mult mai redus. Calitatea executarii produselor este aceeasi in orice perioada veti comanda, aceasta fiind politica firmei noastre.
 1. 4. La aducerea unei usi garaj rolou se plateste un cost suplimentar pentru transport? O comanda ferma include livarea si montajul gratuit al unei usi garaj rolou in locatia unde va avea loc instalarea acesteia. Niciodata Expert Design Group nu va percepe astfel de taxe in Municipiul Bucuresti si nici pe o raza de maxim 100 de kilometri in jurul acestuia.
 1. 5. Cum pregatim spatiul in vederea montajului unei usi garaj rulou? Respectarea datei si orei la care s-a agreat primirea echipei de tehnicieni pentru instalare este principalul aspect de care trebuie sa tineti seama. In plus zona pentru montaj trebuie sa fie accesibila si eliberata de eventuale obiecte care ar putea incetini procesul de instalare a unei usi garaj rolou.
 1. 6. Care este garantia pentru aceste usi garaj rolou? Inainte de semnarea contractului veti fi informati despre faptul ca Expert Group Design acorda o garantie generala de 24 de luni pentru usi garaj rolou. Acest lucru inseamna ca in aceasta perioada orice defectiune, de orice natura, ar putea aparea in buna functionare a unei usi garaj rolou este remediata gratuit de catre firma noastra, in limitele contractului semnat. Dupa expirarea perioadei de garantie, Expert Design Group a decis si este in masura sa sa ramana in apropierea clientilor sai, in sensul ca acorda service sau mentenanta la cerere pentru toate sistemele de usi garaj rolou pe care le comercialieaza. Veti putea incheia chiar si conventii de mentenanta periodica pentru intretinerea sistemelor de usi garaj rolou si la nevoie sunt asigurate toate piesele si subansamblele necesare pentru inlocuire. Pentru siguranta primirii unui produs care sa isi mentina pentru o lunga perioada de timp calitatile si functionalitate initiala, Expert Design Group a investit in utilajele si tehnologia manoperei cu care tehnicienii nostri profesionisti produc aceste usi garaj rolou. Inainte de montaj, se fac probe de functionare pentru orice produs care este pregatit sa plece spre beneficiar, astfel incat sa nu exista niciun fel de disfunctionalitate a acestuia si sa fie perfect respectate cerintele tehnice si estetice pentru care a fost fabricat. Acest tip de usi garaj rolou se vor monta in spatele intrarii garajului, adica la interior si au fost optimizate din punct de vedere al spatiului ocupat pentru a nu perturba cu nimic spatiul detinut. Se poate opta pentru o latime de 55mm sau 77mm pentru lamela covorului de inchidere in functie de estetica care este dorita. Toate aceste lamele sunt umplute cu spuma poliuretanica, pentru asigurarea unui nivel superior de termoizolare a spatiul interior. Caseta pentru primirea covorului cu lamele si sinele de ghidaj sunt confectionate din aluminiu tratat special impotriva factorilor agresivi de mediu, chiar daca sunt pozitionate la interior. Pentru optiuni suplimentare se pot comanda lamele care sa includa spatii cu sticla ornametala si daca este necesar includerea unui sistem automat pentru deshidere / inchidere este disponibil atat prin actionare cu comutator, cat si prin intermediul unei telecomenzi. Din punct de vedere al securitatii aceste usi garaj rolou sunt prevazute cu incuietori cu doua pozitii care se vor monta sub tencuiala, zavor actionat cu raze infrarosii, sau incuietoare montata in lamela finala. Protectia oferita de aceste usi garaj rolou este superioara, atat din punct de vedere termic, cat mai ales din punct de vedere al asigurarii bunurilor aflate in spatiul astfel inchis.
 1. 7. Ce dificultati sunt in manevrarea acestui sistem cu usi garaj rolou? Nu exista niciun fel de dificultate in manevrarea unei usi garaj rolou, chiar daca aceasta are dimensiuni mari si acest lucru poate fi interpretat ca fiind un impediment in manevrabilitate. Secretul, daca se poate numi in acest fel, al unei utilizari facile este oferit de Expert Design Group prin alegerea unor furnizori de produse specifice pentru constructia acestor usi garaj rolou, care ofera elemente de ghidaj si motoare de inalta fiabilitate pentru producerea acestora. Nu trebuie insa neglijat aspectul intretinerii periodice pentru aceste sisteme de usi garaj rolou, lucru pe care l-am mentionat ca fiind posibil de primit prin programul de mentenanta.
 1. 8. Am sa deranjez vecinii in timpul manevrarii acestei usi garaj rolou? Cu siguranta nu, pentru ca intregul sistem de usi garaj rolou care va fi montat de catre tehnicienii Expert Design Group este verificat din acest punct de vedere si exista certa garantie ca zgomotul produs de rularea covorului de lamele sau a motorului in cazul actionarii automatizate nu este de natura sa produca un deranj fonic vecinilor.
 1. 9. Cum pot personaliza estetic lamelele acestei usi garaj rolou? La cerere veti primi paletarul de culori care pot fi aplicate pentru lamelele acestei usi garaj rolou, astfel incat sa puteti asorta cat mai bine integrarea acesteia in arhitectura spatiul adiacent. Expert Design Group este preocupata in acest sens si va ofera consultanta de care aveti nevoie.
 1. 10. Care ar fi costurile pentru un astfel de produs? Suntem deschisi sa va oferim toate amanuntele necesare pentru stabilirea unui pret, de aceea va invitam sa completati formularul online aflat pe site-ul Expert Design Group, sau sa formati unul dintre numerele de telefon pe care le gasiti in sectiunea COTACT la care consultantii pentru vanzari sunt pregatiti sa preia comenzi si sa ofere cat mai multe amanunte despre produsul solicitat.
showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) 2008 - 2017, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov Departamentul de vanzari: 0765.48.77.99