• Copertine Retractabile

  Copertine retractabile, copertine cu sau fara caseta, copertine retractabile actionate manual, copertine electrice ...

  Detalii
 • Jaluzele Exterioare

  Jaluzele exterioare ce opresc supra-incalzirea locuintei. Jaluzele exterioare ce creeaza conditii optime de...


  Detalii
 • Rulouri Exterioare

  Rulouri exterioare ce cofera confort termic si optic, rulouri exterioare impotriva poluarii fonice...


  Detalii
 • Plase Plisse

  Plase plisse, un produs inovator ce imbina utilitatea cu design-ul atractiv, se integreaza perfect...


  Detalii
 • Rolete Exterioare

  Sisteme de umbrire exterioara ce economisesc energia electrica si pastreaza o temperatura constanta...

  Detalii
 • Pergole

  Pergole, ideale pentru umbrirea exterioara a teraselor mari, gradinilo, foisoarelo sau verandelor...


  Detalii
 • Sistem Veranda

  Ideal pentru umbrirea suprafetelor orizontale sau inclinate din geam, acoperisurilor din sticla, sere...

  Detalii
 • Inchideri Terase

  Inchideri terase, absolut necesare pentru protejarea teraselor, foisoarelor, balcoanelor pe timp de iarna...

  Detalii
 • Grilaje Metalice

  Grilaje metalice pentru siguranta bunurilor interioare. Grilaje metalice: protectie impotriva actelor de vandalism...

  Detalii
 • Usi Garaj

  Usi garaj sectionale sau usi garaj rulou pe comanda, confectionate la cererea beneficiarului...


  Detalii
 • Sisteme interioare

  Rolete Textile, Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale, Jaluzele Romane,Jaluzele Lemn, Roman Shades....


  Detalii

sageataSisteme exterioare - Rulouri Exterioare

rulouri exterioare pret

RULOURI EXTERIOARE

APLICATE

CASETA rulouri exterioare: capacele laterale si caseta din aluminiu, unghi de 45 de grade
CULOARE CASETA: alba, maro inchis
SINE DE GHIDARE: aluminiu, dimensiuni 53x22
CULOARE SINE DE GHIDARE: alb, maro inchis
LAMELA LA 39: aluminiu, umpluta cu spuma poliuretanica, inaltime de 39 mm
CULOARE LAMELA: alb, gri, bej deschis, bej inchis, argintiu, imitatie lemn, imitatie lemn deschis, stejar auriu, stejar auriu fin, nuc, mahon, maro inchis, verde
LAMELA FINALA rulouri exterioare: alb, maro inchis
ACTIONARE rulouri exterioare: snur


OPTIONAL RULOURI EXTERIOARE

CASETA rulouri exterioare: posibilitate lacuire RAL
SINE DE GHIDARE: aluminiu 45x22, 53x22x60, 53x34, 53x43 in culoare alba, maro inchis
CULOARE SINE DE GHIDARE: posibilitate vopsire RAL, lipire folie de renolit
LAMELA FINALA rulouri exterioare: posibilitate vopsire RAL, lipire folie de renolit
ACTIONARE rulouri exterioare: manivela, motor in combinatie cu intrerupator sau telecomanda

DATE TEHNICE rulouri exterioare:

Lamela aluminiu umpluta cu spuma poliuretanica
Perforata/neperforata
Grosime 9 mm
Greutate specifica 2.8 kg/mp
Lungime profil - 6m / 6.5m
Latime max. rulou 2600 mm
Suprafata max. rulou 6 mp

Marimea casetei fata de inaltimea casetei si diametrul axului:

 

tabelMONTAJ rulouri exterioare:

1. Sisteme de rulouri exterioare montate in interiorul glafului, acesta fiind cel mai frecvent tip de montaj iar din punct de vedere estetic si functional cel recomandat.


2. Sisteme de rulouri exterioare montate pe fatada. Se recurge la acest tip de montaj atunci cand din anumite cauze obiective legate de amplasamentul tamplariei nu se poate integra sistemul de rulouri exterioare in interiorul glafului.

MASURATORI rulouri exterioare:

In cazul aplicarii pe geam, sistemul de rulouri exterioare se masoara din punctul de imbinare dintre glaf si tocul geamului. Masuratoarea se face in trei puncte atat pentru inaltime cat si pentru latime, alegand dimensiunea cea mai mica .

La montajul sistemelor de rulouri exterioare pe perete se masoara din muchia glafului in cele trei puncte, alegand dimensiunea maxima, la care se adauga 2 x 5,5 cm pe latime (latimea ghidajelor) si inaltimea casetei pe inaltime.

showroom rulouri

 

rulouri de exterior

 

video rulouri

video rulouri exterioare

 

imagini rulouri

portofoliu rulouri exterioare

 

CULORI STANDARDpaleta rulouri exterioare

PROTECTIE TERMICA, OPTICA SI FONICA: Rulouri exterioare reprezinta o bariera termica foarte eficienta, rulouri exterioare ce previn incalzirea geamurilor si, implicit, incalzirea spatiului interior. Sistemele de umbrire exterioare, din care face parte intreaga gama de rulouri exterioare , sunt de doua ori mai eficiente din punct de vedere al protectiei termice decat cele interioare.

Cca. 40% din transferul termic dintre locuinta si mediu se realizeaza prin ferestre. In anotimpul rece, produsele din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) pastreaza caldura din camera datorita lamelelor umplute cu spuma poliuretanica. Intre covorul de lamelele gamei de rulouri exterioare si geam se creeaza un strat de aer cu temperatura constanta care actioneaza ca o bariera termica, reducand la jumatate transferul termic al ferestrelor. In plus, gama de rulouri exterioare protejeaza ferestrele de vant , ploaie, viscol sau grindina.

Este stiut ca locuintele, mai ales cele urbane, sunt expuse unui nivel sonor ridicat. Produsele din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) reduc semnificativ transferul sonor dintre interior si exteriorNici iluminatul stradal, reclamele luminoase si alte surse externe de lumina nu vor mai reprezenta un inconvenient! Produsele din gama de rulouri exterioare au rolul de a bloca complet lumina, asigurand o atmosfera odihnitoare.

SIGURANTA: Produsele din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) sunt solutia optima daca doriti sa beneficiati atat de protectie antiefractie cat si de protectie impotriva intemperiilor. Accesorizarea produselor din gama de rulouri exterioare cu elemente de siguranta nu permite fortarea.

DURABILITATE: Produsele din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) sunt disponibile intr-o gama variata de culori - aluminiul nu retine ultra-violetele si, astfel, vopseaua care acopera rulouri exterioare, produsele din gama rulouri exterioare nu isi pierd proprietatile prin expunere indelungata la razele solare (nu se decoloreaza).


Intrebari frecvente despre RULOURI EXTERIOARE

 1. 1. Care este procedura de comanda si montaj pentru un sistem de rulouri exterioare? Oricare dintre solutiile de umbrire si protectie a ferestrelor sau usilor, in speta rulouri exterioare se vor produce imediat dupa determinarea dimensiunilor, accesoriilor necesare si lansarea unei comenzi ferme catre Expert Design Group. Este util ca masuratorile sa fie efectuate de catre personalul tehnic al firmei noastre.
 1. 2. Se va plati o taxa pentru preluarea dimensiunilor de executie? Expert Design Group nu percepe nicio taxa pentru aceasta operatiune necesara pentru producerea de rulouri exterioare perfect dimensionate, in plus puteti beneficia odata cu deplasarea tehnicienilor nostri, de consultanta gratuita in ceea ce priveste modelul care va este cel mai potrivit.
 1. 3. Dupa lansarea comenzii de rulouri exterioare, in cat timp se va face montajul? Expert Design Group minimizeaza intervalul de asteptare fara insa a face rabat la calitate. De cele mai multe ori timpul de asteptare este prezumat a fi in jur de 14 zile in perioada de varf, adica in sezonul cald, de aceea este util sa luati in considerare ca o comanda plasata in afara acestui interval al anului va fi cu mult mai repede procesata si echipa de tehnicieni va sosi la instalare mult mai rapid.
 1. 4. La pretul sistemului de rulouri exterioare se adauga un cost pentru transportul acestuia? Oricare ar fi valoarea comenzii pentru un sistem cu rulouri exterioare, costul de transport este zero, prin urmare veti benefica de livare gratuita in Municipiul Bucuresti, iar in zona preoraseneasca intr-un perimetru de 100 de kilometri deasemenea.
 1. 5. Care sunt obligatiile beneficiarului in ziua montajului? Pentru beneficiar nu exista niciun fel de obligatii speciale in sensul ajutorului oferit echipei de montaj. Singurul lucru este acela al disponibilitatii locului de montaj la data si ora care au fost stabilite prin contract. In fapt montajul sistemului/sistemelor de rulouri exterioare este complet GRATUIT.
 1. 6. Aceste rulouri exterioare beneficiaza de garantie si service post-garantie? Acordam garantie pentru toate produsele pe care le producme si comercializam conform contractului incheiat. Garantia este valabila imediat dupa instalarea, punerea in functiune prin probe demostrative si receptia sistemului de rulouri exterioare de catre beneficiar si are o durata de 24 de luni. Dupa expirarea termenului de garantie va acordam, prin intermediul echipelor mobile ale tehnicienilor profesionisti din firma, service si mentenanta periodica la solicitare, precum si piese de schimb pentru automatizarile cu care, eventual, acestea sunt dotate. Pentru orice tip de rulouri exterioare comandat Expert Design Group respecta in totalitate normele tehnice de instalare si utilizeaza numai echipamente moderne pentru montajul si reglarea acestor produse. Toate materialele care intra in componeta sistemelor de rulouri exterioare sunt agreate tehnic si sunt conforme cu toate standardele de siguranta in exploatare.
 1. 7. Cat de dificila este manevrarea sistemelor de rulouri exterioare? Sistemele de rulouri exterioare se pot manevra chiar si de catre copii. Deschiderea si inchiderea perdelei cu lamele se face in cel mai simplu si usor mod cu putinta, lucru care se datoreaza elementelor de glisare perfect aliniate si a materialelor testate de catre producator pentru utilizari repetate chiar si in conditii meteorologice neprielnice. Versiunile automatizate, sunt dotate cu motoare speciale de inalta fiabilitate, capabile sa faca fata unui numar foarte mare de cicluri deschis/inchis. In plus, la cerere se vor putea monta senzori speciali pentru detectarea aparitiei ploii sau a vantului puternic, care vor inchide aceste rulouri exterioare pentru protectia completa a ferestrelor si a incaperilor din spatelor lor.
 1. 8. Manevarea sistemului de rulouri exterioare produce zgomot deranjant? Zgomotul de manevare al sistemelor de rulouri exterioare este diminuat considerabil de mecanismul rulare optimizat cu care sunt dotate. Cu siguranta ca un zgomot minim exista, insa acesta nu este de natura sa deranjeze vecini din proximitatea casei alaturate, sau pe cei din blocul in care locuiti. Nici pentru sistemul automatizat nu se poate vorbi despre un zgomot al motorului de actionare, pentru ca acesta lucreaza la turatie foarte mica.
 1. 9. Se poate opta pentru o culoare anume pentru rulouri exterioare? Va punem la dispozitie mai multe variante de culoare pentru rulouri exterioare in scopul vadit ca acestea sa se incadreze cat mai bine in aspectul arhitectonic al casei dumneavoatra. Astfel lamelele se pot comanda in culori de alb, gri, bej deschis, bej inchis, argintiu, imitatie lemn, imitatie lemn deschis, stejar auriu, stejar auriu fin, nuc, mahon, maro inchis sau verde, in timp ce caseta de protectie va putea fi la randu-i din aceeasi culoare. Chiar si sinele de ghidare se pot comanda in culori de alb sau maro inchis, pentru obtinerea unui contrast placut la deschiderea ruloului.
 1. 10. Exista posibilitatea de a obtine o cotatie de pret pentru rulouri exterioare? Pentru toate produsele pe care vi le propunem se poate face o estimare foarte apropiata de pretul final prin comunicarea dimensiunilor de incadrare ale acestora si a optiunilor suplimentare pe care le doriti. Acest lucru se obtine prin accesarea formularului online disponibil pe site-ul nostru, sau prin convorbire directa telefonica la numerele afisate pe site cu unul dintre consultantii nostri pentru vanzari, care va ofera toate amanuntele pentru care sunteti interesati in privinta sistemelor de rulouri exterioare.
showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) 2008 - 2017, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov Departamentul de vanzari: 0765.48.77.99