• Copertine Retractabile

  Copertine retractabile, copertine cu sau fara caseta, copertine retractabile actionate manual, copertine electrice ...

  Detalii
 • Jaluzele Exterioare

  Jaluzele exterioare ce opresc supra-incalzirea locuintei. Jaluzele exterioare ce creeaza conditii optime de...


  Detalii
 • Rulouri Exterioare

  Rulouri exterioare ce cofera confort termic si optic, rulouri exterioare impotriva poluarii fonice...


  Detalii
 • Plase Plisse

  Plase plisse, un produs inovator ce imbina utilitatea cu design-ul atractiv, se integreaza perfect...


  Detalii
 • Rolete Exterioare

  Sisteme de umbrire exterioara ce economisesc energia electrica si pastreaza o temperatura constanta...

  Detalii
 • Pergole

  Pergole, ideale pentru umbrirea exterioara a teraselor mari, gradinilo, foisoarelo sau verandelor...


  Detalii
 • Sistem Veranda

  Ideal pentru umbrirea suprafetelor orizontale sau inclinate din geam, acoperisurilor din sticla, sere...

  Detalii
 • Inchideri Terase

  Inchideri terase, absolut necesare pentru protejarea teraselor, foisoarelor, balcoanelor pe timp de iarna...

  Detalii
 • Grilaje Metalice

  Grilaje metalice pentru siguranta bunurilor interioare. Grilaje metalice: protectie impotriva actelor de vandalism...

  Detalii
 • Usi Garaj

  Usi garaj sectionale sau usi garaj rulou pe comanda, confectionate la cererea beneficiarului...


  Detalii
 • Sisteme interioare

  Rolete Textile, Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale, Jaluzele Romane,Jaluzele Lemn, Roman Shades....


  Detalii

sageataSisteme exterioare - Rolete exterioare

preturi rolete

rolete

 

Sistemul de rolete exterioare se compune din mecanism de rulare situat in caseta, materialul de umbrire si cablu lateral de ghidare din otel.Sistemul de rolete exterioare este destinat umbririi ferestrelor si fatadelor din sticla – fiind folosita frecvent ca element estetic dominant al fatadelor. Dimensiunile maxime: latimea inaltimea 4,5 m, 4 m.

ROLETE EXTERIOARE CU

CABLU DE GHIDARE

Executie rolete: caseta din aluminiu inchisa RAL 9006, RAL 9007 sau RAL 9010, cablu de ghidare din otel cu diametrul de 2,5 mm .
Dimensiunile casetei – latime 107 mm, inaltime 117 mm
Stofa rolete: dupa paletar HIGH-T-TEX, SCREEN
Actionare rolete: manuala cu manivela
Elemente montaj rolete: console


OPTIUNI:
Executie rolete: vopsirea casetei dupa paletar RAL in functie de preferinte
Actionare rolete: automatizata

rolete de exterior

 

catalog rolete exterioare

 

actionare rolete

video rolete

 

imagini rolete

rolete pentru exterior

materiale rolete exterioare

 rolete exterioare cu ghidaje al

 

Sistemul de rolete exterioare se compune din mecanism de rulare situat in caseta, materialul de umbrire si ghidaje din aluminiu .
Sistemul de rolete exterioare este destinat umbririi ferestrelor si fatadelor din sticla – fiind folosita frecvent ca element estetic dominant al fatadelor. Dimensiunile maxime: latimea inaltimea 4,5m, 4 m.


ROLETE EXTERIOARE CU

GHIDAJE DIN ALUMINIU

Executie rolete : caseta din aluminiu inchisa RAL 9006, RAL 9007 sau RAL 9010, cablu de ghidare din otel cu diametrul de 2,5 mm .
Dimensiuni caseta rolete– latime 107 mm, inaltime 117 mm
Stofa rolete: dupa paletar HIGH-T-TEX, SCREEN
Actionare rolete: manuala cu manivela
Elemente montaj rolete: console


OPTIUNI:
Executie rolete: vopsirea casetei dupa paletar RAL in functie de preferinte
Actionare rolete: automatizata
Folosire mai confortabila datorita sistemului LOCK care, chiar si In conditii de vant in rafale, intinde materialul dupa derularea acestuia si blocheaza automat bara inferioara.

ROLETE: SISTEM NATURAL DE AER CONDITIONAT SI ECONOMIE DE ENERGIE: Rolete exterioare ce ofera un avantaj in economisirea energiei electrice si in pastrarea unei temperaturi constante in camere expuse la razele solare. Montarea de rolete exterioare poate foarte bine sa inlocuiasca un aer conditionat , reducand astfel costurile de constructie a cladirilor .

 

ROLETE: CONFORT OPTIM: Proprietatilor materialelor Soltis si Polyscreen folosite in acest sistem de Rolete de exterior va garanteaza o eficienta bariera optica fata de lumina de afara eliminand contrastele interior-exterior astfel ca va ofera o foarte buna vizibilitate din interior. Rolete de exterior ce va asigura deasemenea absorbtia si reflectia radiatiilor solare. Rolete de exterior ce pot crea un efect de black-out daca se folosesc materiale opace utilizate mai ales in salile de cinema si de lectura.

 

ROLETE: ESTETICA SI FUNCTIONALITATE: Aplicarea acestor sisteme de umbrire, Rolete de exterior cu caseta sau Rolete de exterior fara caseta, Rolete de exterior (Rolete exterioare) manuale sau Rolete de exterior electrice cu telecomanda sau comutator si optional Rolete de exterior (Rolete exterioare) cu sensor de vant, va dau posibilitatea sa realizati un design architectural individual al cladirii. Expert design Group vine in sprijinul dvs cu o gama variata de materiale pentru rolete, disponibile in diferite texturi si culori ca si scheletul de aluminiu oferit in orice culoare Ral .

 

DURABILITATE Rolete de exterior: Durabilitatea structurii de aluminiu a gamei de rolete si calitatea crescuta a materialelor de rolete, ce au in compozitie fibre de polyester acoperite cu PVC , cu rezistenta la foc si diferite conditii meteo asigura o folosire cat mai indelungata a lor.

Intrebari frecvente ROLETE EXTERIOARE

 1. 1. Cum lansez o comanda de rolete exterioare? Masuratorile precise reprezinta primul pas pentru a putea lansa o comanda ferma catre Expert Design Group. Daca considerati ca aveti nevoie de ajutor in acest sens puteti solicita prezenta unui tehnician pentru preluarea masuratorilor si a comenzii dumneavoastra.
 1. 2. In situatia prezentei unui tehnician care este costul acestei operatiuni? Expert Design Group nu percepe nicio taxa pentru acest prim pas dinaintea lansarii in productie a comenzii de rolete exterioare si devine util pentru dumneavoastra de a beneficia la montaj de un produs perfect incadrat in locul dorit.
 1. 3. Cat se va astepta pana la montajul unui sistem de rolete exterioare? Tinta pe care Expert Design Group o urmareste este calitatea si oferirea clientilor a unor produse conforme cu toate standardele de folosire si prescriptiile pe care producatorii materialelor componente le precizeaza. Prin urmare graba producerii de rolete exterioare este exclusa, pentru ca se urmareste in primul rand calitatea productiei. Un termen mediu de 14 zile va fi comunicat in perioada de varf a sezonului, insa puteti primi termene reduse in extrasezon, lucru care merita a fi luat in considerare la comanda de rolete exterioare.
 1. 4. Cum se calculeaza costul pentru livrarea de rolete exterioare? Pentru Municipiul Bucuresti si pe o raza de 100 de kilometri in jurul acestuia, costul de livrare este ZERO pentru orice comanda ferma de rolete.
 1. 5. Ce masuri trebuie luate in ziua montajului de rolete exterioare? Personal nu aveti nicio implicare in procesul de montaj. Echipa de tehnicieni este pregatita sa realizeze montajul in cel mai scurt timp si sa prezinte o proba de functionare si alte detalii pentru intretinerea sistemului de rolete. Cu toate acestea trebuie sa tineti cont ca in data si la ora stabilite prin contract sa oferiti acces liber echipei la locul in care se va realiza montajul de rolete.
 1. 6. Pentru ce perioada de timp se acorda garantie pentru rolete? Calitatea materialelor si a executiei de rolete face ca perioada de garantie sa fie de 24 de luni din momentul in care montajul si proba de buna functionare au fost efectuate. Prin urmare in toata aceasta perioada echipa tehnica este pregatita sa intervina pentru orice defectiuni ar putea aparea iar dupa expirarea garantiei, se vor putea solicita interventii in regim de service rolete sau mentenanta rolete. Orice piesa componenta a sistemelor de rolete exterioare va fi inlocuita in cel mai scurt timp pentru a va putea bucura in conditii perfecte de rolete. Regulile de instalare rolete sunt strict respectate de catre tehnicienii Expert Design Group, prin urmare intreaga procedura va oferi clientului rolete conform cu specificatiile pe care toate componentele le detin din partea producatorului, in scopul unei folosite cat mai indelungate.
 1. 7. Care sunt optiunile de rolete exterioare disponibile? Va oferim doua modele de rolete exterioare, rolete cu cablu de ghidare si rolete cu ghidaje din aluminiu. Ambele modele detin o caseta din aluminiu care adaposteste stofa roletei pe care o puteti personaliza intr-una dintre culorile disponibile in paletarul HIGH-T-TEX sau SCREEN. Oricare dintre modelele de rolete se va putea manevra manual, cu multa usurinta, cu ajutorul unei manivele, sau daca doriti intregul sistem poate deveni automatizat prin montarea unui motor electric ce poate fi chiar telecomandabil. Aria optiunilor de rolete exterioare este variata, putand opta pentru vopsirea casetei din aluminiu intr-un din culorile paletarului RAL, iar pentru o siguranta sporita in varianta automatizata va fi inclus sistemul LOCK care dupa intinderea roletei, va intinde materialul si va bloca imediat bara inferioara. Scopul este acela de a preintampina distrugerea stofei in cazul aparitiei rafalelor de vant.
 1. 8. Exista dificultati in manevrarea sistemelor de rolete exterioare? Sistemele de rolete exterioare sunt extrem de usor de manevrat chiar si atunci cand acest lucru se face cu ajutorul manivelei. Faptul ca in componeta materialelor constructive sunt incluse elemente care gliseaza usor, iar reglajele de dupa montaj sunt atent realizate, fac din aceste rolete un produs pe care chiar si copiii il pot manevra cu usurinta. Cu singuranta ca nu trebuie uitata varianta de rolete automatizate care practic va scuteste chiar si de cel mai mic efort, chiar si atunci cand nu sunteti acasa, prin montarea unor senzori de vant care protejeaza intregul sistem de rolete exterioare.
 1. 9. Ce nivel de zgomot produc aceste rolete exterioare? Nu exista zgomot deranjant nici pentru locatarii care detin rolete exterioare, nici pentru vecinii apropiati locatiei unde sunt instalate rolete. Acest lucru se datoreaza in mod cert calitatii materialelor, reglajelor la montaj si alinierii perfecte a sinelor de glisare pentru stofa roletei. Motorul cu care este dotat orice sistem de rolete exterioare este perfect silentios si a fost special conceput pentru aceasta aplicatie. Toate aceste caracteristici au condus la eliminarea completa a vreunui zgomot deranjant.
 1. 10. Cum se poate determina un pret estimativ pentru rolete exterioare? Expert Design Group va ajuta in stabilirea unei cotatii de pret rolete exterioare, prin intermediul unui formular online, unde puteti lasa dimensiunile aproximative si optiunile suplimentare pe care le doriti pentru rolete exterioare. In plus, tot in varianta online exista un sistem de dialog online, tip messenger, prin care puteti cere informatii unuia dintre consultantii nostri pentru vanzari. Pentru o discutie directa, telefoanele de la rubrica CONTACT sunt disponibile in timpul orelor de program afisate pe site. Cu siguranta ca valoarea finala pentru un sistem de rolete exterioare va fi certa imediat dupa stabilirea masuratorilor si optiunilor suplimentare finale.
showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) 2008 - 2017, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov Departamentul de vanzari: 0765.48.77.99