• Copertine Retractabile

  Copertine retractabile, copertine cu sau fara caseta, copertine retractabile actionate manual, copertine electrice ...

  Detalii
 • Jaluzele Exterioare

  Jaluzele exterioare ce opresc supra-incalzirea locuintei. Jaluzele exterioare ce creeaza conditii optime de...


  Detalii
 • Rulouri Exterioare

  Rulouri exterioare ce cofera confort termic si optic, rulouri exterioare impotriva poluarii fonice...


  Detalii
 • Plase Plisse

  Plase plisse, un produs inovator ce imbina utilitatea cu design-ul atractiv, se integreaza perfect...


  Detalii
 • Rolete Exterioare

  Sisteme de umbrire exterioara ce economisesc energia electrica si pastreaza o temperatura constanta...

  Detalii
 • Pergole

  Pergole, ideale pentru umbrirea exterioara a teraselor mari, gradinilo, foisoarelo sau verandelor...


  Detalii
 • Sistem Veranda

  Ideal pentru umbrirea suprafetelor orizontale sau inclinate din geam, acoperisurilor din sticla, sere...

  Detalii
 • Inchideri Terase

  Inchideri terase, absolut necesare pentru protejarea teraselor, foisoarelor, balcoanelor pe timp de iarna...

  Detalii
 • Grilaje Metalice

  Grilaje metalice pentru siguranta bunurilor interioare. Grilaje metalice: protectie impotriva actelor de vandalism...

  Detalii
 • Usi Garaj

  Usi garaj sectionale sau usi garaj rulou pe comanda, confectionate la cererea beneficiarului...


  Detalii
 • Sisteme interioare

  Rolete Textile, Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale, Jaluzele Romane,Jaluzele Lemn, Roman Shades....


  Detalii

sageataSisteme exterioare - Plase Plisse

preturi plase plisse

plase plisse

PLASE INSECTE TIP PLISSECOMPONENTE plase plisse: rama, profil de rulare, lamela de inchidere si ghidaje din aluminiu extrudat; sita din poliester

RAMA plase plisse: rectangulara, aluminiu extrudat, 20mmX40mm

DIMENSIUNI plase plisse:
Latime maxima: 1500mm
Inaltime maxima: 2400mm

CULORI plase plisse: standard alb (RAL 9010) si maro (RAL 8014) dar la cerere, oferim plase plisse in orice culoare a paletarului RAL.

ACTIONARE plase plisse: prin tragere orizontala; pot fi oprite in puncte intermediare

plase plisse la showroom

 

plase insecte tip plisse

 

video plase

actionare plase insecte plisse

 

imagini plase plisse

plase insecte plisse

 Plase insecte de tip plisse: un produs inovativ

Sistemele de plase plise (plase insecte plisse) combina proprietatile practice ale intregii game de plase insecte orizontale si verticale, cu designul inovator si modern, specifice acestora. Sistemele de plase insecte de tip plisse, cunoscute ca si plase plisse, ofera o eleganta si un stil aparte atat interiorului cat si exteriorului casei dvs. Sistemele de plase insecte plisse (plase plisse) sunt recomandate inclusiv apartamentelor, mai precis usilor de balcon.

Plasa tip plisse culiseaza pe un sistem de role, constructia sa speciala, garantand o inchidere ermetica. Are o fiabilitate ridicata , imprimand o eleganta aparte locuintei dumneavoastra. Ideala pentru usa de balcon sau mansarda.

Ambele tipuri de plase plisse (in simplu canat si in dublu canat) se actioneaza foarte usor, prin tragere orizontala. Inchiderea si deschiderea sistemului de plase insecte plisse (plase plisse) este o joaca de copil. Atat gama de plase insecte plisse in simplu canat cat si cea in dublu canat, pot fi oprite in puncte intermediare.


Intrebari frecvente despre PLASE INSECTE PLISSE


 1. 1. Cum integrez un sistem de plase insecte ferestrelor mele? Sistemele de plase insecte plisse sunt adaptabile pentru orice tip de fereastra, usa de balcon, sau deschidere de terasa, constructia lor mulandu-se pe cerintele dumneavostra. Daca nu sunteti familiarizat cu preluarea dimensiunilor necesare, solicitati prezenta unui tehnician Expert Design Group pentru efectuarea acestei operatiuni.
 1. 2. Ce costuri se adauga pentru operatiunea de preluare dimensiuni fabricatie pentru plase insecte de tip plisse? Deplasarea tehnicianului nu este taxabila pentru ca Expert Design Group a decis ca este cu mult mai convenabil pentru ambele parti de a gestiona un set de masuratori precise si de a acorda la nevoie consultanta la fata locului pentru initierea unei comenzi ferme pentru plase insecte de tip plisse.
 1. 3. Care este timpul pana cand sunt primite pentru montaj aceste plase insecte de tip plisse? Beneficiarul trebuie sa ia in considerare un timp mediu de livrare si montaj de circa 14 zile in special in perioada de varf din timpul verii, altfel Expert Design Group va comunica un timp mai redus. Este potrivit sa luati in calcul si plasarea comenzilor de plase insecte plisse in extrasezon, lucru care va poate aduce finalizarea montajului in timp mult mai redus.
 1. 4. Cu cat creste pretul final pentru transportul acestor plase insecte plisse? Nu se percepe o taxa de transport pentru plase insecte plisse, astfel ca livrarea alaturi de masuratori sunt gratuite in Municipiul Bucuresti si chiar pe o raza de 100 de kilometri in jurul acestuia, toate operatiunile fiind preluate de catre echipele de tehnicieni.
 1. 5. Este necesara o pregatire speciala a spatiului pentru instalarea unor plase insecte plisse? Dumneavoastra trebuie doar sa fiti prezenti la locul montajului atunci cand a fost agreat de comun acord sa fie efetuat. In rest intreaga procedura cade numai in sarcina echipei de tehnicieni, care va face reglarea si punerea in utilizare pentru aceste plase insecte.
 1. 6. Se poate beneficia de garantie pentru plase insecte plisse? Cu siguranta da, pentru ca Expert Design Group este in masura sa va acorde o garantie de 24 de luni pentru orice neregula aparuta in buna functionare a acestor plase insecte, totul fiind stipulat in conditiile contractului agreat de ambele parti. Chiar si dupa expirarea termenului de garantie suntem in masura sa oferim orice tip de service la cerere, sau servicii tip mentenanta care prevad reglaje si elemente de intretinere periodice, sau chiar componente de schimb pentru orice tip de plase insecte. Expert Design Group intretine si dezvolta permanent calitatea utilajelor pe care le foloseste pentru productia ansamblelor de protectie din gama de produse, prin folosirea de noi tehnologii de lucru in paralel cu ridicarea permanenta a manoperei pe care tehnicienii o presteaza.
 1. 7. Care sunt variantele de plase insecte plisse disponibile? Pentru plase insecte este util sa stiti ca aceste sisteme de protectie la exterior sunt disponibile in varianta clasica pe rama fixa, insa ultima noutate in domeniu sunt noile plase insecte plisse care combina eleganta ambientala pe care o ofera cu manevrabilitatea excelenta de care veti beneficia. Sistemele de plase insecte plisse sunt perfect utilizabile pentru usi de balcon, deshideri ale ferestrelor sau deschideri ale teraselor cu o dimensiune maxima de 1500mm pe lungime si 2400mm inaltime, oferind interioarelor astfel protejate un plus de intimitate si siguranta in ceea ce priveste patrunderea insectelor zburatoare sau taratoare. In mod obisnuit finisajul este de culoare alba sau maro, insa pentru o ambientare arhitectonica deosebita se poate solicita plase insecte plisee intr-una dintre culorile paletarului RAL. Manevrabilitatea este facila si se desfasoara pe orizonatala, fie care este vorba despre o plasa insecte plisse intr-un singur canat sau doua canate. Se poate opta pentru deschidere partiala, oprirea in puncte intermediare fiind perfect posibila.
 1. 8. Cum se monteaza un sistem de plase insecte plisse? Sistemele de plase insecte plisse se vor instala cu usurinta prin aplicarea ramei, profilelor de rulare si a plasei propriu-zise din fibra de poliester direct peste tamplaria existenta sau chiar si in golul unei terase. Sistemul de glisare are o constructie ergonomica, pe role, in timp ce inchiderea este perfect asigurata, fiind ermetica prin intemediul lamelei finale.
 1. 9. Se poate vorbi despre vreun zgomot la manevrarea sistemelor de plase insecte plisse? Nu exista niciun fel de zgomot deranjat atat timp cat pentru ambele proceduri de deschide si inchidere, manevrarea sistemelor de plase insecte plisse se face in mod normal, cursiv, fara ca terminarea cursei elementelor de glisare sa se faca in mod brusc. Nici chiar pentru o usa de balcon procedura de lucru nu este deranjanta, avand in vedere ca aceasta manevra se face practic langa camera respectiva. In plus calitatea asamblarii si montajului asigura o aliniere perfecta a intregului ansamblu de plase insecte plisse.
 1. 10. Cum se poate face o evaluare a costului sistemelor de plase insecte plisse? Determinarea dimensionala este esentiala pentru a primi un sistem de plase insecte plisse. Fie ca veti opta pentru a prelua individual masuratorile, fie care solicitati prezenta unui tehnician Expert Design Group, trebuie sa stiti ca pentru o cotatie de pret puteti apela direct la site-ul nostru. Un formular online este disponibil la orice ora si puteti plasa cererea de plase insecte plisse. Mai mult, in timpul sapatamanii de lucru consultantii de vanzari sunt dispusi sa ofere orice tip de informatie la unul dintre telefoanele pe care le gasiti la rubrica CONTACT din site-ul Expert Design Group. Nu ezitati sa intrati in contact cu noi si veti primi consultanta gratuita alaturi de toate informatiile de care aveti nevoie, inclusiv cotatii de pret plase insecte plisse.


showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) 2008 - 2020, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov