• Copertine Retractabile

  Copertine retractabile, copertine cu sau fara caseta, copertine retractabile actionate manual, copertine electrice ...

  Detalii
 • Jaluzele Exterioare

  Jaluzele exterioare ce opresc supra-incalzirea locuintei. Jaluzele exterioare ce creeaza conditii optime de...


  Detalii
 • Rulouri Exterioare

  Rulouri exterioare ce cofera confort termic si optic, rulouri exterioare impotriva poluarii fonice...


  Detalii
 • Plase Plisse

  Plase plisse, un produs inovator ce imbina utilitatea cu design-ul atractiv, se integreaza perfect...


  Detalii
 • Rolete Exterioare

  Sisteme de umbrire exterioara ce economisesc energia electrica si pastreaza o temperatura constanta...

  Detalii
 • Pergole

  Pergole, ideale pentru umbrirea exterioara a teraselor mari, gradinilo, foisoarelo sau verandelor...


  Detalii
 • Sistem Veranda

  Ideal pentru umbrirea suprafetelor orizontale sau inclinate din geam, acoperisurilor din sticla, sere...

  Detalii
 • Inchideri Terase

  Inchideri terase, absolut necesare pentru protejarea teraselor, foisoarelor, balcoanelor pe timp de iarna...

  Detalii
 • Grilaje Metalice

  Grilaje metalice pentru siguranta bunurilor interioare. Grilaje metalice: protectie impotriva actelor de vandalism...

  Detalii
 • Usi Garaj

  Usi garaj sectionale sau usi garaj rulou pe comanda, confectionate la cererea beneficiarului...


  Detalii
 • Sisteme interioare

  Rolete Textile, Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale, Jaluzele Romane,Jaluzele Lemn, Roman Shades....


  Detalii

sageataSisteme exterioare - Pergole

preturi pergole

pergole clasice

PERGOLE CLASICE

Componenta de baza pergole clasice:
- Dimensiuni maxime de executie : 6000mm x 6000mm
- Stofa 100% acril dupa paletar (118 nuante)
- Brate din aluminiu extrudat (RAL9010)
- Ax: 70mm
- Executie pergole clasice: fara tabla de acoperire
- Prindere pergole clasice: pe perete, in tavan
- Actionare standard pergole clasice: Manivela
- Lungimea stofei dupa indoire: 1m

Optional pergole clasice:
- actionare pergole clasice cu motor
- stofa Soltis 92 + PVC
- Lungimea stofei dupa indoire: mai mult de 1m
- Senzori de ploaie si vant, emitori pe unde radio, receptor, control de la distanta, intrerupator, senzor de trepidatii
- Personalizare pergole clasice: inscriptii, logo
- Rola de protectie impotriva vantului

pergole la showroom

 

showroom pergole

 

video pergole

actionare pergole

 

imiaginai pergole

modele pergole

 pergole umbrar

PERGOLE UMBRAR

Componenta de baza pergole umbrar:
- stofa 100% acril dupa paletar (118 nuante)
- brate din aluminiu extrudat (RAL 9010/ RAL 1013/RAL 8017/ RAL 7035)
- Ax: 70mm
- Executie pergole umbrar: tabla de acoperire
- Unghi de inclinare: 0 - 90 grade
- Prindere pergole umbrar: pe structura metalica
- Actionare standard pergole umbrar: Manivela

Optiuni pergole umbrar:
- actionare pergole umbrar cu motor
- stofa Soltis 92 + PVC
- Senzori de ploaie si vant, emitori pe unde radio, receptor, control de la distanta, intrerupator, senzor de trepidatii
- Personalizare pergole umbrar: inscriptii, logo
- Tija telescopicai

PERGOLE PLOAIE

Pergole pentru ploaie are o constructie inedita pentru umbrire dar ofera si protectie impotriva ploii. Pergole executate din lamele de aluminiu ce ofera protectie maxima impotriva razelor solare.
Pergole impermeabile dupa inchiderea lamelelor.
- Panta minima de curgere a apei de ploaie este de 18%.
- Componenta de baza a gamei de pergole cuprinde: lamele aluminiu 88mm, suport din plastic de sustinere a lamelelor, actionare manuala cu manivela. La cerere, gama de pergole pentru ploaie se poate actiona electric, cu motor.
- Prindere pergole pentru ploaie: pe structura de lemn, gradini de iarna cu o inclinatie de min. 18 grade
- Actionare pergole pentru ploaie: manivela, unghi reglabil al lamelelor 0-95 grade
- Drenaj: jgheburi

Plati suplimentare pergole ploaie:
- actionare pergole ploaie cu motor, unghi reglabil al lamelelor intre 0-95 grade
- culoare pergole ploaie: imitatie lemn - molid, cires, nuc si argintiu (RAL9006)

PERGOLE 4SEASONS

Pergolele “4 Seasons” sunt copertine retractabile care se deschid-inchid protejand spatiul care ii este destinat sa-l acopere impotriva capriciilor vremii, in toate cele patru anotimpuri . Este usor de montat, putand acoperi spatiile diverse, dimensiuni sau forme. Pergolele “4 Seasons” pot fi montate in combinatie cu sisteme de inchidere din plastic transparent, inchizand terasa in totalitate pe timp de iarna.
- Executie: garanteaza buna functionare si rezistenta in conditii meteorologice dificile - Suprafata maxima acoperita: 10 m lungime cu o deschidere de 5 m dintr-o singura bucata
- Materiale: BLACKOUT cu o greutate de 680 gr pe metru patrat, ignifug clasa 2, alb sau bej
- Actionare: sistem de comanda de la distanta (care contine o telecomanda în infrarosu si un receptor pentru aceasta telecomanda)

Optiuni Pergole “4 Seasons”
- Vopsire in orice culoare RAL a structurii
- Kit-uri de lumina

Intrebari frecvente PERGOLE

 1. 1. Cum comand un sistem de pergole? Sunteti foarte aproape de a comanda pergole, iar primul pas este sa definiti suprafata de acoperire pe care acest sistem trebuie sa o ofere. Cu siguranta ca va fi mult mai usor sa faceti acest lucru solicitand prezenta unui tehnician Expert Design Group pentru determinarea dimensiunilor si alegerea unui model de pergole potrivit.
 1. 2. Va trebuie sa platesc o taxa suplimentara pentru masuratori pergole? Nu veti plati nicio taxa in plus pentru aceasta determinare a dimensiunilor viitoarei pergole, in plus aveti posibilitatea de a solicita la fata locului si consultanta gratuita pe care Expert Design Group o ofera in scopul alegerii celei mai bune variante de pergole.
 1. 3. Cand voi primi sistemul de pergole, dupa lansarea unei comenzi ferme?  Expert Design Group este permanent preocupat de a reduce timpul de asteptare pentru instalarea sistemelor de pergole. Cu toate acestea estimam ca in perioada maximului de comenzi care vin catre firma in perioada de vara, un timp de asteptare de circa 14 zile. Este determinant pentru noi sa acordam aceeasi atentie fiecarei comenzi in ceea ce priveste calitatea executiei, de aceea nu avansam termene nerealiste sau care sa conduca la deficiente in productie prin grabirea procedurilor de executie a sistemelor de pergole. Puteti insa sa profitati de extrasezon, moment in care comenzile pentru pergole pot fi livrate intr-un timp mai redus.
 1. 4. Cat trebuie platit pentru livrarea comenzii de pergole? Nu veti avea de achitat niciun ban in plus pentru livarea comenzii dumneavoastra pentru ca in Municipiul Bucuresti si pe o raza de 100 de kilometri in jurul acestuia livrarea este GRATUITA.
 1. 5. Ce masuri trebuie sa iau pentru ziua in care este agreat montajul sistemului de pergole? Singurul lucru de catre trebuie sa tineti seama este sa fiti prezenti la adresa la care se face montajul de pergole, in data si ora pe care ati convenit-o prin contract. Tehnicienii Expert Design Group trebuie sa aiba acces direct la locul in care va fi montat sistemul de umbrire cu pergole, atat ca patrundere in apropierea proprietatii pe drumul de acces, cat si in interiorul acesteia. Nu exista niciun motiv sa fie nevoie de interventia dumneavoastra in procedurile de montaj pergole.
 1. 6. Care este intervalul de garantie pentru pergole? Conform contractului incheiat veti primi un termen de garantie de 24 de luni pentru pergole, lucru care inseamna ca pe toata aceasta durata orice inconvenient sau functionare anormala va fi remediat gratuit conform cu prevederile contactului. Chiar si dupa aceasta perioada, Expert Group Design este pregatit sa va ofere la cerere elemente de service pergole si sub contract mentenanta de intretinere pergole pentru toate componentele sistemului pe care il detineti. Tehnicienii nostri sunt instruiti si verificati in mod curent pentru respectarea normelor de instalare a sistemelor de pergole. In plus la finalizarea montajului veti asista la demostratia de buna functionare a sistemului de pergole si veti primi sfaturi pentru modul in care veti manui corect si sigur intregul sistem de umbrire cu pergole.
 1. 7. Care sunt optiunile disponibile in cazul montarii unui sistem de pergole? In esenta aveti de ales, desigur in functie de caracteristicile locatiei si a dorintelor pe care le aveti in acest sens, intre unul din cele 3 modele de pergole. Fiecare dintre aceste modele de pergole detine caracteristici individuale, posibilitati de actionare automatizata cu motoare de inalta calitate si precizie, precum si diverse culori ale stofei pe care le puteti alege din paletarul RAL. Fiecare model poate aduce o certa infrumusetare a fatadelor sau spatiilor din curtea dumneavoastra, elementul de atractie fiind considerabil, alaturi de beneficiile protectiei primite de pergole. Nu uitati ca la cerere se poate executa o personalizare cu logo-uri sau alte inscriprii pentru stofa acestor pergole.
 1. 8. Exista o greutate specifica in manevrarea acestor pergole? Sistemele de umbrire cu pergole sunt fabricate cu materiale si elemente de imbinare si glisare de cea mai buna calitate. Practic optimizarea miscarii acestor sisteme a fost permanent imbunatatita de catre producatorul ansamblelor, astfel incat astazi manevrarea sistemelor de pergole se realizeaza extrem de usor. Toate elementele in miscare sunt testate in laborator si abia apoi sunt trimise catre asamblorii acestor produse. Chiar si in varianta de actionare cu manivela, manuirea acestor pergole este extrem de facila. Pentru ca usurinta in utilizare sa fie maximizata, la sistemul de pergole umbrar si pergole ploaie, dar la cerere si la sitemul de pergole clasice, se poate atasa un element automatizat, format dintr-un motor electric dedicat si un sistem de scripeti. Mai mult decat atat pentru protectia completa a acestor pergole si a dumneavoastra implicit, se pot atasa senzori de ploaie, vant, sau trepidatii. Actionarea in varianta automatizata se face prin intermediul undelor radio, de la distanta cu telecomanda sau prin comutator manual.
 1. 9. Care este nivelul de zgomot care se produce la actionarea acestor pergole? Indiferent de varianta de manevrare aleasa, pergole actionate manual cu manivela sau  pergole automatizate cu motor electric, nu se produce vreun zgomot deranjant. Nici chiar pentru sistemul atasat in zona ferestrelor, cel clasic, nu putem vorbi despre vreun deranj produs locatarilor din imediata vecinatate. Cu atat mai mult pentru sistemul de pergole aflat in spatiul gradinii, acesta nu va deveni o sursa de zgomot suparator. Gradul de precizie al angrenajelor aflate in miscare, motorul care are un ritm mic de rotatie, determina o deplasare lenta si implicit fara zgomot.
 1. 10. Exista vreo modalitate de a afla o prima cotatie de pret pentru pergole? Este lesne de inteles ca dimensiunile finale si gradul de automatizare sunt cele doua elemente de baza care conduc la pretul acestor pergole. Expert Design Group va sprijina in acest sens si va ofera un formular online in cadrul site-ului nostru pentru a lasa datele preliminare privind dimensiunile si modelul ales. Daca doriti lamuriri suplimentare, numerele de telefon la care consultantii de vanzari sunt prezenti sa va raspunda si sa ofere orice detalii legate de preturi pergole, le puteti gasi la rubrica CONTACT.

 

showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) 2008 - 2017, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov Departamentul de vanzari: 0765.48.77.99