• Copertine Retractabile

  Copertine retractabile, copertine cu sau fara caseta, copertine retractabile actionate manual, copertine electrice ...

  Detalii
 • Jaluzele Exterioare

  Jaluzele exterioare ce opresc supra-incalzirea locuintei. Jaluzele exterioare ce creeaza conditii optime de...


  Detalii
 • Rulouri Exterioare

  Rulouri exterioare ce cofera confort termic si optic, rulouri exterioare impotriva poluarii fonice...


  Detalii
 • Plase Plisse

  Plase plisse, un produs inovator ce imbina utilitatea cu design-ul atractiv, se integreaza perfect...


  Detalii
 • Rolete Exterioare

  Sisteme de umbrire exterioara ce economisesc energia electrica si pastreaza o temperatura constanta...

  Detalii
 • Pergole

  Pergole, ideale pentru umbrirea exterioara a teraselor mari, gradinilo, foisoarelo sau verandelor...


  Detalii
 • Sistem Veranda

  Ideal pentru umbrirea suprafetelor orizontale sau inclinate din geam, acoperisurilor din sticla, sere...

  Detalii
 • Inchideri Terase

  Inchideri terase, absolut necesare pentru protejarea teraselor, foisoarelor, balcoanelor pe timp de iarna...

  Detalii
 • Grilaje Metalice

  Grilaje metalice pentru siguranta bunurilor interioare. Grilaje metalice: protectie impotriva actelor de vandalism...

  Detalii
 • Usi Garaj

  Usi garaj sectionale sau usi garaj rulou pe comanda, confectionate la cererea beneficiarului...


  Detalii
 • Sisteme interioare

  Rolete Textile, Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale, Jaluzele Romane,Jaluzele Lemn, Roman Shades....


  Detalii

sageataSisteme exterioare - Jaluzele Exterioare

preturi jaluzele exterioare. click aici

jaluzele exterioare c80

 

SITE DEDICAT ACESTOR SISTEME

Jaluzele exterioare din aluminiu C80 au intrebuintare multilaterala. In sectiune transversala, lamela are forma literei C si latimea de 80 mm.
Lamelele culiseaza in profile de ghidare din aluminiu. Se pot confectiona pentru montaj sub tencuiala sau cu tabla de acoperire. Pentru modelul standard de jaluzele exterioare, actionarea este manuala cu manivela.

JALUZELE EXTERIOARE DIN

ALUMINIU C80

 

VARIANTA STANDARD JALUZELE EXTERIOARE
Lamela din aluminiu vopsita pe ambele suprafete
Profilul superior din tabla oteloasa
Profilul inferior si profilele de ghidare din aluminiu extrudat
Tabla de acoperire din tabla oteloasa valtuita
Scarita si banda de pliere din terilen

OPTIUNI JALUZELE EXTERIOARE
Posibilitatea vopsirii lamelei si tablei de acoperire conform paletarului RAL, NCS.
Actionare electrica de la intrerupator sau de la telecomanda
Tabla de acoperire din aluminiu
Senzor soare – vant

jaluzele exterioare z90

 

Z90 este cel mai utilizat model de jaluzele exterioare. Lamela are latimea de 90 mm, este confectionata din profil de aluminiu si are in sectiune transversala forma literei Z. Datorita formei sale, sistemele de jaluzele Z90 sunt rezistente la vant de 80 km/h si asigura o buna etanseitate fonica. Sistemele de jaluzele exterioare Z90 culiseaza cu ajutorul profilelor de ghidare din aluminiu. Se pot confectiona pentru montaj sub tencuiala sau cu tabla de acoperire. Pot fi actionate manual sau electric.

JALUZELE EXTERIOARE DIN

ALUMINIU Z90

 

VARIANTA STANDARD JALUZELE EXTERIOARE
Lamela din aluminiu vopsita pe ambele suprafete
Profilul superior din tabla oteloasa
Profilul inferior si profilele de ghidare din aluminiu extrudat
Tabla de acoperire din tabla oteloasa valtuita
Scarita si banda de pliere din terilen.
Garnitura – PAD

OPTIUNI JALUZELE EXTERIOARE
Lamela si tabla de acoperire vopsite conform paletarului RAL, NCS
Actionare electrica la intrerupator sau cu telecomanda
Tabla de acoperire din aluminiu
Senzor soare – vant

APLICATIE: Jaluzele exterioare folosite pentru umbrirea exterioara a ferestrelor, fatadelor si a altor suprafete mari din sticla.

CONFORT TERMIC SI OPTIC: Jaluzelele exterioare aluminiu ce combină protecţia solară perfectă cu designul modern. Constructiv, sunt asemănătoare cu jaluzelele interioare, numai că sunt mult mai robuste. Aceste au lamele late, care pot fi reglate de la interior in aproape orice unghi dorit, asigură la orice oră din zi, luminozitatea adecvată a incăperii. Sistemele de jaluzele exterioare opresc majoritatea razelor solare sa patrunda in locuinta dvs si sa o supraincalzeasca, sa va decoloreze mobila si creeaza in acelasi timp conditii optime de luminozitate care se pot regla prin miscarea lamelelor.

ESTETICA SI FUNCTIONALITATE: Jaluzele exterioare alumniu disponibile în forme cu sipci duble – modelul C cu sipci de 50 si 80 mm grosime si modelul Z cu sipci de aproximativ 90 mm. Sunt caracterizate de montajul usor, o constructie usoara si un design atractiv. Prin paleta largă de culori a lamelelor şi a şinelor de ghidare, sistemele de jaluzele exterioare constituie, in acelaşi timp, elemente stilistice pentru accentuarea faţadelor. Senzorii de vant si soare si optiunile de control oferite ii sporesc utilitatea.

DURABILITATE: Jaluzele exterioare aluminiu durabile: durabilitatea lamelelor de aluminiu de 0.42 mm este sporita prin smaltuirea lor ce va garanteaza rezistenta la conditiile meteo si a utilizarii lor repetate. Toate componentele, incepand de la caseta tip 1 patrata, tip 5 rotunda , ghidajele, covorul de lamele, accesorii de prindere sunt foarte rezistente si durabile la conditiile meteo.

Intrebari frecvente despre JALUZELE EXTERIOARE

 1. 1. Care este primul pas in comandarea unor sisteme de jaluzele exterioare? Determinarea dimensiunilor golului care trebuie acoperit cu acest sistem de jaluzele exterioare este primul pas care trebuie facut. Cel mai potrivit lucru este sa solicitati prezenta tehnicienilor profesionisti ai Expert Design Group pentru a putea prelua un set de dimensiuni precise in scopul lansarii unei comenzi ferme.
 1. 2. Care este taxa pentru determinarea acestor dimensiuni de executie? Expert Design nu include si prin urmare nu percepe niciun fel de taxa suplimentara in scopul producerii unui sistem de jaluzele exterioare. Deplasarea este gratuita si puteti profita de acest lucru pentru a primi o consultatie gratuita pentru alegerea variantei de jaluzele exterioare care se potriveste cel mai bine cu solicitarea pe care o aveti.
 1. 3. Cat se asteapta pana la montajul sistemului de jaluzele exterioare? Timpul de asteptare este conditionat de numarul de comenzi aflate in executie, insa facem eforturi pentru reduce cat mai mult acest termen care de regula este de circa 14 zile. Puteti beneficia de un termen redus pana la montaj daca lansati o comanda in extrasezon, cu alte cuvinte perioada de toamna spre iarna sau primavara spre vara devenind un interval prietenos pentru dumneavoastra.
 1. 4. Pentru transportul sistemelor de jaluzele exterioare se percepe o taxa? Niciodata, indiferent de valoarea sistemelor de jaluzele exterioare nu se va percepe nicio taxa. Expert Design Group livreaza gratuit produsele comandate in Municipiul Bucuresti si in aceeasi maniera pe o raza de 100 de kilometri in jurul acestuia.
 1. 5. Cum se pregateste beneficiarul pentru montajul de jaluzele exterioare? Este suficient ca beneficiarul sa fie la locul montajul si sa ofere acces direct in zona de montaj, in data si la ora stabilita prin contract. Insasi montajul de jaluzele exterioare este gratuit, ramanand doar ca tehnicienii profesionisti ai Expert Design Group sa il definitiveze.
 1. 6. Care este termenul de garantie pentru jaluzele exterioare? Expert Design Group isi respecta contractul incheiat si acorda o garantie de 24 de luni, in conditiile contractului. Garantia intra imediat in vigoare la momentul receptiei sistemului de jaluzele exterioare, livrat si montat de firma noastra. Montajul efectuat se va face numai cu repectarea si utilizarea fiselor de produs si a specificatiile producatorului pentru materialele si componentele sistemului. Este important sa stiti ca la expirarea termenului de garantie, Expert Design Group este in masura sa va ofere operatiuni de service sau mentenanta la cerere, in scopul remedierii oricarei functionari in afara parametrilor, precum si elemente si piese de schimb in eventualitatea degradarii celor originale.
 1. 7. Se vor manevra cu dificultate sistemele de jaluzele exterioare? Sistemele de jaluzele exterioare sunt extrem de simplu si usor de manavrat fie ca sunt comandate in varianta clasica cu actionare manuala prin intemediul unei manivele si cu atat mai mult pentru cele automatizate cu motoare electrice. Ambele proceduri de manevrare sunt ajutate in mod direct de calitatea rularii prin perfectiunea elementelor de ghidaj si a elementelor componente perfect aliniate. Este garantata o utilizare de lunga durata a sistemelor de jaluzele exterioare, lucru care este certificat de catre producatorul materialelor care au fost testate in regim de utilizare fortata.
 1. 8. Prin manevarea manuala sau automata a sistemelor de jaluzele exterioare se produce zgomot deranjant? Nu poate fi vorba despre un zgomot deranjat in timpul manevrarii sistemelor de jaluzele exterioare, in orice fel ar fi facuta aceasta. Exista un zgomot minim, insa acesta nu poate fi considerat ca fiind deranjant, iar daca vorbim despre actionarea automatizata, cu siguranta zgomotul este aproape inexistent. Nu veti deranja nici vecinii din curtea alaturata, nici pe cei care sunt in jurul ferestrelor daca apartamentul este situat la bloc.
 1. 9. Personalizarea prin culoare este o optiune? Expert Design Group ofera un grad de personalizare potrivit cu ambientarea exterioara pentru orice tip de locatie. Atat caseta de protectie cat si lamelele sistemelor de jaluzele exterioare se vor putea personaliza intr-una din culorile paletarului RAL sau NCS pe care va invitam sa le solicitati tehnicienilor nostri pentru vizualizare.
 1. 10. Cum se poate determina un pret jaluzele exterioare? Aveti la dipozitie doua variante pentru deteminarea valorii sistemelor de jaluzele exterioare. Puteti accesa formularul de contact online pe site-ul nostru, unde veti putea solicita un pret estimativ in functie de dimensiunile aproximative pentru care doriti aplicarea sistemelor. Pentru o comunicare directa, telefoanele de serviciu ale consultantilor nostri de vanzari sunt vizibile la rubrica CONTACT, putand astfel stabili chiar o vizita a acestora pentru consultanta si preluarea masuratorilor precise in scopul lansarii unei comenzi ferme de jaluzele exterioare.
showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) 2008 - 2017, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov Departamentul de vanzari: 0765.48.77.99