• Copertine Retractabile

  Copertine retractabile, copertine cu sau fara caseta, copertine retractabile actionate manual, copertine electrice ...

  Detalii
 • Jaluzele Exterioare

  Jaluzele exterioare ce opresc supra-incalzirea locuintei. Jaluzele exterioare ce creeaza conditii optime de...


  Detalii
 • Rulouri Exterioare

  Rulouri exterioare ce cofera confort termic si optic, rulouri exterioare impotriva poluarii fonice...


  Detalii
 • Plase Plisse

  Plase plisse, un produs inovator ce imbina utilitatea cu design-ul atractiv, se integreaza perfect...


  Detalii
 • Rolete Exterioare

  Sisteme de umbrire exterioara ce economisesc energia electrica si pastreaza o temperatura constanta...

  Detalii
 • Pergole

  Pergole, ideale pentru umbrirea exterioara a teraselor mari, gradinilo, foisoarelo sau verandelor...


  Detalii
 • Sistem Veranda

  Ideal pentru umbrirea suprafetelor orizontale sau inclinate din geam, acoperisurilor din sticla, sere...

  Detalii
 • Inchideri Terase

  Inchideri terase, absolut necesare pentru protejarea teraselor, foisoarelor, balcoanelor pe timp de iarna...

  Detalii
 • Grilaje Metalice

  Grilaje metalice pentru siguranta bunurilor interioare. Grilaje metalice: protectie impotriva actelor de vandalism...

  Detalii
 • Usi Garaj

  Usi garaj sectionale sau usi garaj rulou pe comanda, confectionate la cererea beneficiarului...


  Detalii
 • Sisteme interioare

  Rolete Textile, Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale, Jaluzele Romane,Jaluzele Lemn, Roman Shades....


  Detalii

sageataSisteme exterioare - Inchideri Terase

preturi inchideri terase

INCHIDERI TERASE CU

CASETA

 

APLICATIE: Sistemele de inchideri terase cu caseta si ghidaje sunt copertine transparente utilizate pentru inchiderea teraselor si balcone, copertine verticale din PVC pentru izolare perfecta pe timpul iernii.
COMPONENTE inchideri terase: caseta, ghidaje, profil frontal din aluminiu extrudat, sistem de perii, garnituri pentru etansare perfecta, mecanism puternic.
MATERIAL inchideri terase: PVC 0.8mm ce poate fi inlocuit vara cu tesut acrylic folosit pentru copertine retractabile
STRUCTURA inchideri terase: asemanatoare cu cea a sistemelor de rulouri exterioare

 

DATE TEHNICE:
Latime minima 1000 mm
Latime maxima 3700 mm
Inaltime minima 500 mm
Inaltime maxima 2800 mm
Rezistenta la vant inchideri terase : clasa 2
Actionare inchideri terase : manuala cu manivela sau electrica
Culoare structura: alb, maro sau gri (in standard) dar poate fi vopsita in orice alta culoare RAL

showroom inchideri terase

 

inchideri terase

 

inchidere terasa

video inchideri terase

 

plastic transparent

portofoliu inchideri terase

 

PARTENERI


furnizori inchideri terase

Inchideri terase plastic transparent: LUMINOZITATE SI CONFORT


Sisteme pentru inchideri terase plastic transparent, propuse de catre Expert Design Group, sunt sisteme opace, ceea ce inseamna ca permit trecerea luminii exterioare in spatiul inchis. Lumina soarelui este un element indispensabil al terasei motiv pentru care sistemele opace pentru inchideri terase plastic transparent (rulouri plastic transparent) reprezinta solutia ideala pentru un iluminat natural.

Sistemele pentru inchideri terase plastic transparent sunt formate din pereti rurabili transparenti (rulouri plastic transparent), din material PVC transparent. Imitand geamul, sistemul de inchideri laterale pentru terase este si foarte estetic. Puteti alege o folie transparenta, un voal perforat sau simplu ca mijloc de acoperire, in functie de necesitatile dvs. Sistemele opace de inchideri terase plastic transparent (rulouri plastic transparent) sunt discrete si functionale.

DURABILITATE si PROTECTIE IMPOTRIVA INTEMPERIILOR ATMOSFERICE.

Sistemele pentru inchideri terase plastic transparent (rulouri plastic transparent) va protejeaza de intemperiile atmosferice. Veti dispune astfel de un spatiu inchis protejat de zapada, frig, ploaie, praf sau vant. Peretii rurabili ai sistemelor pentru inchideri ferestre (rulouri plastic transparent) nu sunt afectati de vant, indiferent care ar fi intensitatea acestuia. Peretii (rulouri plastic transparent) nu sunt afectati nici de temperaturile prea scazute sau prea ridicate.

Pentru a afla solutia potrivita necesitatilor spatiului dvs. contactati un reprezentant Expert Design Group. Specialistii nostri se vor ocupa de masuratori, transport si montaj inchideri terase cu rulouri plastic transparent.


Intrebari frecvente INCHIDERI TERASE


 1. 1. Cum stiu daca configuratia terasei imi permite montarea unui sistem pentru inchideri terase? Siguranta primirii unui astfel de produs este data in mod direct de dimensiunile pe care spatiul deschis al terasei il are. Pentru a fi siguri ca terasa dumneavoastra este compatibila dimensional cu un sistem pentru inchideri terase aplelati direct la tehnicienii profesionisti ai Expert Design Group pentru preluarea masuratorilor exacte in scopul lansarii unei comenzi ferme.
 1. 2. Daca tehnicienii se deplaseaza in acest scop, exista un cost suplimentar? Nu veti plati niciun cost suplimentar pentru aceasta pre-faza a lansarii unei comenzi de inchideri terase si in plus veti primi si consultanta gratuita pentru adaptarea cat mai precisa a unui sistem pentru inchideri terase in functie de tipul dechiderii pe care o are spatiul pe care vreti sa-l protejati. Prin urmare deplasarea este gratuita.
 1. 3. Dupa preluarea masuratorilor in cat timp se poate face montajul sistemelor de inchideri terase? In perioadele incarcate din timpul sezonului cald, Expert Design Group estimeaza un timp mediu de 14 zile, insa puteti beneficia de timp mult mai redus daca incercati sa plasati o comanda ferma de inchideri terase in afara acestui interval mai aglomerat. Cu siguranta ca oricand veti plasa comanda, vom incearca sa reducem cat mai mult timpul de asteptare, fara insa a periclita in vreun fel calitatea producerii sistemului de protectie pentru inchideri terase.
 1. 4. Exista un cost aditional la transportul sistemului pentru inchideri terase? Nu exista cost suplimentar pentru aducerea in locatia dumneavoastra a acestui sistem pentru inchideri terase. Expert Design Group nu are in politica sa de preturi un astfel de cost suplimentar. In aceasta situatie pentru Municipiul Bucuresti si in limita a maxim 100 de kilometri in jurul acestuia, trasportul sistemului de inchideri terase este GRATUIT.
 1. 5. Este nevoie sa se faca anumite pregatiri pentru montaj? Nu aveti de facut niciun fel de pregatiri suplimentare in vederea montajului, fiind suficient sa asigurati acces liber echipei de tehnicieni sositi in data si la ora stabilita de comun acord si desigur eliberarea terasei daca aceasta include mobilier sau alte obiecte care se afla foarte aproape de locul propriu-zis al montajului acestui sistem pentru inchideri terase.
 1. 6. Acest sistem pentru inchideri terase beneficiaza de garantie? La semnarea contractului de executie pentru un sistem pentru inchideri terase Expert Design Group acorda un termen de garantie de 24 de luni, in conditiile stabilite prin contract. Toate produsele pe care firma noastra le produce si comercializeaza sunt protejate prin sistemul de garantie, care este valabil imediat dupa punerea in functiune si receptia facuta de catre beneficiar pentru produsele comandate. Chiar si dupa ce termenul de garantie a expirat, Expert Design Group a inteles ca trebuie sa ramana aproape de clientii sai si din acest motiv va raspunde oricaror solicitari pentru service sau intretinere a sistemelor de inchideri terase in scopul mentinerii in perfecta functionare a oricaror dintre acestea. Veti putea chiar incheia un contract cu firma noastra pentru mentenanta periodica in special pentru sistemele de inchideri terase automatizate. Sistemul de calitate al productiei este respectat intocmai de catre Expert Design Group si impune punerea in aplicare a tuturor normelor de productie riguroasa prin utilizarea de utilaje si manopera de cea mai buna calitate. Orice sistem de inchideri terase care pleaca din hala de productie este testat pentru o functionare conforma cu specificatiile de productie, prin urmare veti primi un sistem pentru inchideri terase care va detine toate caracteristicile functionale specificate de catre producator.
 1. 7. Cat de dificil se manevreaza un astfel de sistem pentru inchideri terase? Pentru sistemele inchideri terase de mica dimensiune manevarea se poate face manual fara niciun fel de dificultate deoarece materialele folosite pentru perdeaua de protectie sunt foarte usoare, iar sistemul de culisare pe ghidaje este performant. Se poate opta pentru inchideri terase cu manevrare automatizata, prin includerea unui motor electric si chiar a unui sistem de telecomandare de la distanta. In plus puteti opta si pentru senzori speciali pentru vant sau ploaie, toate aceste facilitati fiind disponibile oricand si avand garantia unei utilizari de lunga durata.
 1. 8. Se poate vorbi despre vreun zgomot deranjant in timpul manevrarii sistemelor de inchideri terase? Calitatea materialelor care compun elementele de glisare a sistemelor de inchideri terase ofera o menevrare lipsita de zgomot deranjant, prin urmare nu veti deranja sau nu veti fi deranjati in niciun fel in timpul utilizarii.
 1. 9. Se poate obtine un pret estimativ in functie de dimensiunile terasei? Categoric da, pentru ca site-ul Expert Design Group va pune la dispozitie un formular de contact online unde puteti solicita in baza unor masuratori preliminare, pe care le puteti face chiar dumneavoastra, un cost estimativ al unui sistem pentru inchideri terase. Mai mult decat atat, pentru o informare si mai directa sunteti invitati sa folositi liniile telefonice puse la dispozitie la rubrica CONTACT si imediat unul dintre consultantii pentru vanzari va putea sa ofere orice detalii si termene de executie.
showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) 2008 - 2017, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov Departamentul de vanzari: 0765.48.77.99