• Copertine Retractabile

  Copertine retractabile, copertine cu sau fara caseta, copertine retractabile actionate manual, copertine electrice ...

  Detalii
 • Jaluzele Exterioare

  Jaluzele exterioare ce opresc supra-incalzirea locuintei. Jaluzele exterioare ce creeaza conditii optime de...


  Detalii
 • Rulouri Exterioare

  Rulouri exterioare ce cofera confort termic si optic, rulouri exterioare impotriva poluarii fonice...


  Detalii
 • Plase Plisse

  Plase plisse, un produs inovator ce imbina utilitatea cu design-ul atractiv, se integreaza perfect...


  Detalii
 • Rolete Exterioare

  Sisteme de umbrire exterioara ce economisesc energia electrica si pastreaza o temperatura constanta...

  Detalii
 • Pergole

  Pergole, ideale pentru umbrirea exterioara a teraselor mari, gradinilo, foisoarelo sau verandelor...


  Detalii
 • Sistem Veranda

  Ideal pentru umbrirea suprafetelor orizontale sau inclinate din geam, acoperisurilor din sticla, sere...

  Detalii
 • Inchideri Terase

  Inchideri terase, absolut necesare pentru protejarea teraselor, foisoarelor, balcoanelor pe timp de iarna...

  Detalii
 • Grilaje Metalice

  Grilaje metalice pentru siguranta bunurilor interioare. Grilaje metalice: protectie impotriva actelor de vandalism...

  Detalii
 • Usi Garaj

  Usi garaj sectionale sau usi garaj rulou pe comanda, confectionate la cererea beneficiarului...


  Detalii
 • Sisteme interioare

  Rolete Textile, Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale, Jaluzele Romane,Jaluzele Lemn, Roman Shades....


  Detalii

sageataSisteme inchideri - Grilaje Metalice

preturi grilaje

grilaje metalice tubulare

GRILAJE METALICE DIN BARE

TUBULARE

- grilaje metalice confectionate din bare de otel cu diametrul de 14 si 18 mm, conectate cu balamale din otel zincat
- grilaje metalice vopsite in camp electrostatic in culorile prezente in paletarul RAL.
- grilaje metalice ce permit actionarea cu motor si dotari optionale cu alte accesorii de control, siguranta si/sau semnalizare.
- sistemele de grilaje metalice se pot accesoriza cu sisteme de fotocelule pentru a gestiona optim sistemul de iluminat si semnalizare din zona de protectie.
- sistemele de grilaje metalice dispun de ghidaj consolidat, indoit dublu tip Omega cu urmatoarele dimensiuni 75/65/75 mm Acest ghidaj al sistemului de grilaje metalice are o adancime de 70 mm iar suplimentar o perie ce ii confera o etansare mai buna si o culisare mai putin zgomotoasa

showroom grilaje metalice

 

grilaje metalice

 

video grilaje metalice

actionare grilaje metalice

 

lucrari grilaje metalice

portofoliu de grilaje

 grilaje metalice perforate

GRILAJE METALICE CU

PROFILE PERFORATE

- sistemele de grilaje metalice din profile perforate sunt confectionate din profile din oţel perforate, cu o înălţime de 105 mm.
- sistemele de grilaje metalice din profile perforate asigura o protectie superioara spatiului de închidere menţinând în acelaşi timp vizibilitate in interiorul spatiului.
- sistemele de grilaje metalice din profile perforate pot fi vopsite in camp electrostatic in culorile prezente in paletarul RAL.
- perforatiile sistemului de grilaje metalice cu profile perforate difera intre o dimensiune de 4 mm si o grosime a profilului de 0,5 mm si o dimensiune de 2,5 mm si o grosime a profilului de 0.7 mm.
Toate tipurile de profile pot fi combinate intre ele obtinandu-se combinatia dorita.

grilaje metalice ondulate

GRILAJE METALICE CU

TUBURI ONDULATE

- sistemele de grilaje metalice cu tuburi ondulate sunt confectionate din otel cu dimensiunea de 8 mm legate intre ele cu ajutorul unor agrafe.
- sistemele de grilaje metalice cu tuburi ondulate se pot actiona manual sau electric. Actionarea automata presupune si actionarea manuala de urgent .
- optional, profilul de inchidere a sistemului de grilaje metalice se poate dota cu incuietori, obligatorii si foarte necesare atunci cand actionarea sistemului de grilaje metalice este manuala.

grilaje metalice pline

GRILAJE METALICE CU

PROFILE PLINE

- sistemele de grilaje metalice cu profile pline ofera unul dintre cele mai inalte niveluri de inchidere si protectie a spatiilor
- sistemele de grilaje metalice cu profile pline sunt confectionate din profile pline din otel
- sistemele din gama de grilaje metalice din profile pline pot fi vopsite in orice culoare RAL
- sunt disponibil in doua variante : sistem de grilaje cu profile pline cu dimensiuni de 105 mm si sistem de grilaje metalice cu profile pline de 77 mm .
Pe ultima lamela se monteaza 2 incuietori, stanga si dreapta.
- sistemele de grilaje metalice cu profile pline au ghidaj dublu, cu o adancime de 70 mm sau 100 mm .
- actionarea se poate actiona manual sau electric cu selector cu cheie, cumutator sau telecomanda


Sistemele de grilaje metalice ofera protectie antiefractie, atat locuintelor cat si spatiilor comerciale si administrative. Grilaje metalice recomandate pentru securizarea ferestrelor si usilor (grilaje metalice usi, grilaje metalice ferestre).
Sistemele de grilaje metalice se folosesc si pentru delimitarea spatiilor interioare. Pe langa protectia antiefractie, sistemele de grilaje metalice de tip rulou cu lamela plina, protejeaza incaperea de intemperiile atmosferice, dimineaza poluarea fonica si reduc costurile cu energia. Spre deosebire de sistemele de grilaje metalice cu lamela plina, sistemele de grilaje metalice din bare tubulare si cele cu tuburi ondulate, permit patrunderea luminii naturale si o buna vizibilitate in interior.

Intrebari frecvente GRILAJE METALICE


 1. 1. Care este primul pas pe care trebuie sa-l facem pentru instalarea de grilaje metalice? Sistemele de grilaje metalice sunt disponibile imediat in urma unei comenzi ferme, dupa ce s-au facut masuratori precise de catre tehnicienii nostri.
 1. 2. Exista costuri suplimentare in legatura cu deplasarea pentru masuratori grilaje metalice? Nu, aceasta etapa premergatoare lansarii comenzii este gratuita si este preferabila pentru a putea primi un sistem de grijale metalice perfect dimensionat cu cerintele dumneavoastra.
 1. 3. Care este termenul de livrare grilaje metalice? In functie de cerintele dumneavoastra din punct de vedere dimensional si a gradului de incarcare cu comenzi in timpul sezonului de varf, sistemele de grilaje metalice pentru ferestre si/sau grilaje metalice pentru usi, vor fi livrate si montate intr-un termen de circa 14 zile. Un sistem de grilaje metalice, fie ca sunt grilaje ferestre sau grilaje usi, indiferent de dimensiuni poate fi montat fara probleme si in sezonul rece, de aceea este util sa luati in considerare si aceasta posibilitate pentru a putea beneficia de un termen cat mai redus pentru montaj.
 1. 4. Care sunt costurile privind livrarea de grilaje metalice? Nu exista costuri suplimentare, indiferent de valoarea comenzii, livrarea este GRATUITA in Municipiul Bucuresti si in imprejurimile acestuia pe o raza de 100 km.
 1. 5. Ce trebuie sa faca beneficiarul la montajul unui sistem de grilaje metalice?  Pentru beneficiar nu exista niciun fel de implicare. Singurul aspect este cel legat de liberul acces al echipei de tehnicieni la data si ora care au fost stabilite pentru procedura de montaj. Montajul este GRATUIT indiferent de numarul de sisteme de grilaje metalice comandat sau de complexitatea procedurilor de executare sau montaj ale acestora.
 1. 6. Care este intervalul de garantie oferit si daca se ofera servicii de post-garantie si service pentru sistemele de grilaje metalice? Expert Design Group ofera implicit prin contractul de vanzare incheiat o garantie standard de 24 de luni in conditiile contractului, iar dupa expirarea acestui termen, la cerere se poate interveni rapid pentru orice disfunctionalitate si chiar se poate presta la cerere, prin contract un serviciu de tip mentenanta, sezonier, pentru toate sistemele de grilaje metalice de tip grilaje usi sau grilaje ferestre.
 1. 7. Cum se monteaza un sistem de grilaje metalice? Este important sa cunoasteti cateva dintre aspectele care sunt puse in practica de catre tehnicienii Expert Design Group in ceea ce privesc procedurile de montaj. Toate sistemele de grilaje metalice pentru ferestre sau usi se vor pozitiona prin fixarea pe zid a stalpilor de sustinere prin intermediul diblurilor incastrate in perete si a suruburilor de fixare pentru o pozitionare ferma, sau atunci cand este posibil prin sudura, daca structura de baza este metalica. In legatura cu securizarea intregului sistem de grilaje metalice, fie ca sunt grilaje ferestre sau grilaje usi in scopul eliminarii complete a posibilitatii ca acestea sa fie demontate de pe pozitie, trebuie sa stiti ca fixarea suruburilor se face la interior. In acest mod, sistemul aflat in pozitia inchis nu mai poate fi accesat pentru demontare si nici ridicat datorita lamelei de blocare care a fost pozitionata la randu-i spre interior. Cursa deplasarii pentru deschiderea sistemului este limitata prin opritorul mecanic pozitionat in afara ferestrei, pe stalpul de sustinere al grilajului, oferindu-va acces la intreaga deschidere a golului astfel protejat. In ceea ce priveste dimensiunea casetei care adaposteste covorul de lamele aflat in stare rulata, aceasta a fost in asa fel dimensionata incat sa nu ocupe un spatiu suplimentar, deranjant din punct de vedere al esteticului fatadei, obtinandu-se astfel o integrare discreta si eficienta a sistemului de grilaje metalice.
 1. 8. Cat de dificil si cum se poate maneva un sistem de grilaje metalice? Sistemele de grilaje metalice sunt usor de manevrat in ciuda dimensiunilor mari pe care le pot aborda in functie de solicitarile clientului. Desigur ca pentru dimensiuni reduse, in special pentru ferestre sau usi clasice, acestea se vor putea manevra manual cu multa usurinta datorita ghidajelor optimizate. Pentru situatiile in care dimensiunile sunt mai mari si greutatea totala a covorului de lamele al sistemului de grilaje depaseste 100 de kg, se vor folosi sisteme mecanizate de rulare care sunt automatizate cu ajutorul unui motor lateral de putere mare, in timp ce sistemul de arcuri pretensionate folosit la grilaje obisnuite va fi inlocuit cu un ax dimensionat corespunzator. Intregul proces de inchidere si deschidere pentru sistemul de grilaje automatizate se face cu usurinta prin actionarea unui comutaror electric, sau atunci cand se doreste automatizarea completa, prin intermediul unui receptor radio si a unei telecomenzi. Acest sistem de actionare de la distanta este extrem de util pentru grilajele metalice care acopera intrarea in garaje sau alte locatii cu dimensiuni mari, tip depozit.
 1. 9. Care este nivelul de zgomot la manevrarea acestor grilaje metalice? Ambele proceduri de inchidere si deschidere a oricarui tip de sisteme de grilaje metalice nu provoaca un zgomot deranjant datorita faptului ca elementele de ghidaj sunt in asemenea maniera proiectate incat sa atenueze cat mai bine orice frecare care ar putea produce zgomot. Insasi covorul de lamele este optimizat la strangere sa in acest scop. Posibilitatea de manevrare este in asa fel gandita incat sa nu se produca brusc, ci treptat, cu viteze mica, fiind unul dintre principalele avantaje de care veti beneficia la montarea de grilaje metalice Expert Design Group.
 1. 10. Cum se poate face o estimare de pret grilaje ferestre si grilaje usi?  In functie de dimensiunile pentru care doriti aplicarea unui sistem de grilaje metalice, fie ca sunt grilaje fereste sau grilaje usi la care se adauga tipul de accesorizari din punct de vedere al manevrabilitatii acestora, preturile difera. Cel mai util lucru pe care il puteti face este sa solicitati o prima estimare de pret prin intermediul formularului de contact online pe care vi-l punem la dispozitie pe site, sau prin apelarea telefonica directa a unui consultant al departamentului nostru de vanzari.
showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) (c) 2008 - 2020, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov - Grilaje Rulou, Grilaje Ferestre, Grilaje Usi