1 2 3 4 5 6 7

 

EXPERT DESIGN GROUP este o companie cu vechime in domeniul sistemelor de umbrire exterioara si exterioara, cu un portofoliu reprezentativ, reusind sa duca la bun sfarsit diverse proiecte provocatoare si sa aduca satisfactie tututor clientilor nostri. Am pornit cu pasi siguri si hotarati sa realizam un nume care sa inspire incredere si profesionalism, precum si un partener de nadejde pentru colaboratorii nostri.

 

Am reusit sa formam un colectiv cu oameni de incredere si cu simt de raspundere, care sa reprezinta intocmai interesele companiei, si nu in ultimul rand, ale dumneavoastra. EXPERT DESIGN GROUP este o companie orientata catre oameni. Credem ca adevarata putere din spatele operaţiunilor noastre de business sta in a avea oameni care se ghideaza dupa anumite valori.

 

Sistemul de valori pe care l-am creat in ultimii ani este bazat pe criterii care ne-au insotit la fiecare pas inca din prima zi si care reprezinta „sufletul” EXPERT DESIGN GROUP . Oferim fiecarui client consultanta si atentie unica, astfel incat rezultatul final sa va satisfaca gusturile si nevoile.

Simţul responsabilitatii ne-a insotit la fiecare pas; responsabilitatea fata de mediu, fata de calitate, fata de produse, fata de parteneri si responsabilitatea de a actiona corect. Faptul ca ne asumam toate acestea ne defineste ca fiind o companie dedicata. Scopul daruirii noastre merge dincolo de consumatori, atingand intreaga societate. Ne ghidam dupa simtul responsabilitatii si daruirii si punem pasiune in tot ce facem.

Ne mandrim cu spiritul nostru de echipa si suntem hotarati sa formam o echipa castigatoare in care fiecare jucător este unul cheie. Echipa noastra este ca si o familie, unde increderea si respectul reciproc sunt prioritare. Aceasta este calea catre indeplinirea obiectivelor comune, catre dobandirea abilitatii de a trece de orice incercare si de a invinge.

 

Ne-am consolidat reputaţia de a fi o companie care recunoaste valoarea parteneriatelor pe care le incheie. Acest aspect reiese din toate colaborarile noastre cu partenerii strategici, cu clientii, consumatorii, societatea si comunitatea in care operam.

 

Legatura stransa dintre viziunea noastra si valori ne dicteaza comportamentul si ne obliga sa evaluam constant totul de la zero, imbunatatind ceea ce avem si urmarind sa ajungem la cat mai multi oameni din întreaga lume.

Tindem catre concepte unice, soluţii inovative, produse care imbunatatesc calitatea vietii si vrem ca afacerea pe care o defasuram sa aduca valoare tuturor celor care intra in contact cu compania.

Daca seriozitatea inseamna la fel de mult pentru dumneavoastra cat inseamna pentru noi, ati facut alegerea potrivita. Si va veti convinge ca ati ales un partener serios pentru proiectul dumneavoastra.

 

 

Vizualizati ultimele lucrari din portofoliul Expert Design Group in cadrul paginii de Facebook , actualizata permanent.

 

RECOMANDARI:

 

recomandare expert design group  

recomandare 4

recomandare 5

 

recomandare lancel

 

showroom
retele
youtube face catalog

Click aici pentru a vizualiza catalogul de prezentare interactiv al Expert Design Group

(c) 2008 - 2020, Expert Design Group, Sos. Alexandriei 100, Bragadiru, Ilfov